Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Camerabeveiliging

Met de elektrotechnische installaties als corebusiness is camerabeveiliging evenwel een logische bedrijfstak van Eertink Elektrotechniek. Uiteraard is beveiliging een aparte discipline, daarom hebben onze beveiligingsspecialisten zich hierin bekwaamd,  resultaat. Onze opdrachtgevers kunnen er dan ook op rekenen dat zij met een betrouwbare en deskundige partij in zee gaan.

Preventief, veilig en snellere opsporing

Een beveiligingscamera werkt allereerst preventief. Niet elke inbreker laat zich weerhouden door camerabewaking, maar uiteraard vergroot het hun risico. Dit geeft een gevoel van veiligheid aan de camerabezitters, iets dat voor gezinnen met kinderen of winkels met personeel en klanten welkom is. Verder vergemakkelijkt een bewakingscamera na een eventuele inbraak het opsporingsproces.
Moderne camera’s archiveren beelden op een Digitale Videorecorder (DVR) - beelden die u via een app zelfs live op uw smartphone kunt bekijken. Bij inbraaksituaties kunt u met behulp van deze archiefbeelden heel snel anticiperen. Daarnaast kunt u deze camera’s ook gebruiken voor kentekenherkenning.

Beveiligingsplan

Eertink Elektrotechniek verkoopt en installeert meerdere soorten beveiligingscamera’s. Het hedendaagse aanbod aan camera’s is omvangrijk, wat soms verwarrend is voor consumenten. Daarom brengen wij tijdens een eerste gesprek al uw wensen in kaart, waarna we u ons beveiligingsplan presenteren. Hierin geven wij adviezen m.b.t.:
•    de in onze ogen meest geschikte bewakingscamera’s
•    de locaties van deze camera’s in en om uw pand/woning

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl