Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Domotica

Domotica is een totaalpakket van elektrotechnische toepassingen die met elkaar communiceren en werken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stelt u zich voor: vanuit uw stoel verlichting aan- en uitzetten, de verwarming regelen en de beveiliging van uw huis inschakelen.

Zorg Voor woningen en zorgcomplexen passen we steeds geavanceerdere domotica toe waarbij alle mogelijke comfortvoorzieningen automatisch op afstand kunnen worden bestuurd of geprogrammeerd. Dat betekent gemak, maar ook meer zelfstandigheid voor mensen met een beperking.

Kwaliteit De kwaliteit van wonen en leven wordt door domotica aanzienlijk verbeterd. De verscheidene toepassingen van domotica zorgen voor het besparen van energie, langer zelfstandig wonen, meer veiligheid en meer gemak in de woonomgeving.

Advies Als opdrachtgever of als eigenaar van een woning duidelijkheid. Eertink BV gaat daarom al in een vroeg stadium met u om de tafel zitten. In een verhelderend gesprek met onze specialisten ontdekt u alle mogelijkheden voor uw wensen en plannen. Doordat de techniek van domotica de laastste tijd flink is doorontwikkeld, is het nu ook beschikbaar voor de meeste objecten en toepassingen. Tegen lage kosten kunt u al beschikken over een domotica-systeem in uw eigen woning.

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl