Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Zonnepanelen

Met zonnepanelen maakt u gebruik van een gratis en on uitputtende bron van energie.
U zit dus nooit zonder stroom. Sterker nog u kunt onbezorgd energie verbruiken, zonder dat u dat terugziet op uw energierekening. En de energie die u niet gebruikt, gaat terug het net in.
U krijgt hiervoor een vergoeding  van uw energieleverancier. Wilt geen last hebben van de prijsstijgingen die uw energieleverancier u  voorschotelt, begin dan nu met het opwekken van uw eigen stroom. Duurzaam en betaalbaar.

Complete Installatie

Overstappen op zonnepanelen hoeft niet ingewikkeld te zijn, Wij maken het u makelijk.
Wij onderzoeken of uw dak geschikt is om zonnepanelen te plaatsen. U weet zich verzekerd van hoogwaardig zonnepanelen tegen de beste prijs in de markt.
Ook kunt u rekenen op deskundig advies en vakkundig plaatsen.

Golfplaten dak

De bevestiging van de panelen word door middel van stokschroeven en een montage rail bevestigd op het dak.Het ClickFit montagesysteem voor golfplaten kan voor alle type golfplatendaken gebruikt worden.

Pannendak montage

De dakhaken worden aan de panlatten bevestigd. Doordat de dakhaken niet worden bevestigd aan de daksporen of dakspanten kan  men de plaats van de zonnepanelen op het dak vrijelijk bepalen.

Platte daken klein of groot van veranda tot fabriekshal

Het montage systeem is ontwikkeld voor eenvoudige en snelle montage van zonnepanelen op platte of licht hellende daken. In drie hoeken leverbaar 15* 20* 30

Uw Voordelen

-          Lagere Energierekening.
-          Onbezorgd energie verbruiken.
-          Hogere waarde woning
-          Milieuvriendelijk.
-          Rendabel.
-          Deskundig advies en vakkundig plaatsing

Als u geïnteresseerd bent in het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand, en het besparen op uw energierekening, vul dan ons aanvraag formulier in, en wij maken graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op.

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl