Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Laadpalen

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Het is het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon, maar ook ontzettend handig voor de kleinere afstanden (50-400 km). Hiervoor moet uw elektrische auto wel een laadpaal hebben. De elektriciens van Eertink Elektrotechniek installeren en leveren laadpalen voor elektrische auto's zowel thuis als bij werk. Op werk installeren wij ook grotere oplaadstations.

Waarom raden wij u een laadpaal aan?

Laadpalen voor de elektrische auto zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Uw duurzame installateur Eertink Elektrotechniek biedt laadpalen voor uw auto aan in verschillende vormen en maten. Hierdoor heeft u een ruime keuze. Onze laadpalen zijn zowel geschikt voor plaatsing bij u thuis of bij uw werk. De mogelijkheden zijn bij elektrotechnisch installatiebedrijf Eertink Elektrotechniek eindeloos. De laadpalen maken gebruik van een gestandaardiseerd oplaadsysteem. Elk elektrisch of hybride auto is er zo gemakkelijk op aan te sluiten.

Eertink Elektrotechniek levert de service die u mag verwachten. Als eerste leveren we de oplaadpaal voor de elektrische auto en maken deze bedrijfsklaar. Ten tweede maken we de benodigde aanpassingen in uw groepenkast, leggen de voedingskabels en werken we alles netjes alles weg. Als laatste verzorgen onze elektriciens ook nog eens de jaarlijkse controle van de laadpaal. Een stukje service dat het verschil maakt en ervoor zorgt dat uw laadpaal van zijn volle levensverwachting kan genieten.

De voordelen van laadpalen zijn ongekend

Indien u overgaat tot het installeren van een oplaadpaal geniet u van diverse voordelen. De voornaamste voordelen van onze laadpunten leest u hieronder.
•    Het is duurzaam
•    Opladen gaat snel
•    Verschillend assortiment
•    Lagere kosten dan benzine

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl