Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Intercom en toegangsbeveiliging

INTERCOM

Eertink Elektrotechniek is gespecialiseerd in de installatie van intercomsystemen in onder andere bedrijfspanden, woningen en flats. Of het nu gaat om een klein of groot project: wij ontzorgen u volledig.

Waarom een intercom installatie?

Een intercom is een deurbel met een camera. U ziet dankzij dit communicatiemiddel dus wie er voor de deur staat. Tevens kunt u via de intercom installatie met de persoon in kwestie praten en hem of haar toegang verlenen tot het gebouw. Zo kunt u bijvoorbeeld de pakketjesbezorger snel binnenlaten of bij een trouwe klant ervoor zorgen dat hij of zij hartelijk ontvangen wordt.  Een intercom installatie draagt op deze manier bij aan de veiligheid van uw bedrijfspand of woning. Het werkt snel, transparant en eenvoudig.

Intercomsysteem voor bedrijven

Onze vakmensen leggen graag uw intercomsysteem aan, bij welk project dan ook. Zo hebben wij van Eertink bv Elektrotechniek bijvoorbeeld in Lelystad een torenflat met 66 appartementen uitgerust met een uitgebreid videofoon systeem. Hier is de intercom installatie voorspoedig verlopen en wij doen dit ook graag voor u of uw bedrijf.

Niet alleen voor flatgebouwen met appartementen biedt een intercomsysteem de uitkomst. Ook voor bedrijven, reguliere woningen, scholen of bejaarde huizen kan een intercom installatie veel voordelen en gemak bieden. Het geeft de eigenaar, medewerker of bewoner een gevoel van veiligheid en controle.

TOEGANGSCONTROLE

Gecontroleerd toegang verlenen tot een pand, dat is kortweg wat toegangscontrole is. In een toegangscontrolesysteem kan per vertrek aangegeven worden wie er naar binnen mag. Veelal betreft het geautoriseerd toegang geven via een pas (ook wel tag genoemd).

Waarom toegangscontrole?

•    Het is de meest efficiënte en veilige manier om gebouwen, mensen en bezittingen te beveiligen;
•    Het is ideaal voor (het groeiend aantal) flexwerkplekken;
•    Het kan gebruikt worden als urenregistratie van werknemers;
•    Waar sleutels nagemaakt kunnen worden, zijn pasjes veel veiliger.
•    U hoeft nooit meer sloten te vervangen.

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl