Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Elektrotechnische installaties

Woningbouw

De eisen die we stellen aan een woning worden alsmaar hoger en Eertink  Elektrotechniek weet dat als geen ander. Van een eenvoudig lichtknopje tot zonnepanelen op dak en van slimme domotica tot duurzame concepten. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technieken om onze producten en diensten nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de bewoner. Door nieuwe installaties zijn de mogelijkheden op dit moment nagenoeg onuitputtelijk. Eertink  loopt bij deze ontwikkelingen voorop. Bij het ontwerp en de installatie van eenvoudige tot zeer ingewikkelde systemen wordt al in de ontwerpfase rekening gehouden met toekomstige ontwikkelingen.

Voor alle denkbare E-installaties kunt u bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Of het nu om een villa, verbouwing of om 50 woningen, wij dragen er graag aan bij dat de woning die door wordt gebouwd een woning voor de toekomst is. Comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid spelen hierin een belangrijke rol.

Onze specialiteiten in de woningmarkt:

  • Woningen
  • Verbouwingen
  • Seriematige woningen
  • Appartementen
  • Woonboten/ark

Utiliteit

Voor alle denkbare E-installaties kunt u bij ons terecht voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud. Of het nu gaat om een kantoor of een winkel. Ieder project is anders en stelt zijn eigen eisen en wensen op het gebied van veiligheid, comfort en gebruiksgemak. Ons werkterrein is breed en complexe installaties vormen voor ons een uitdaging.
Wij verplaatsen ons in de gebruikers en zorgen voor installaties die eraan bijdragen dat een verblijf voor iedereen zo aangenaam mogelijk is. Dit alles met één doel voor ogen: ervoor zorgen dat de gebruikers kunnen rekenen op een veilige, comfortabele en betrouwbare leef- en werkomgeving.

Heeft u een kantoor of winkel, dan moet de verlichting daar aan speciale Arbo technische of commerciële eisen voldoen. Beeldschermwerk op kantoor moet zorgvuldig, intensief en zonder oogslijtage kunnen worden verrichten en in de winkel of showroom moeten artikelen op een aantrekkelijke manier worden aangelicht. Eertink Elektrotechniek levert voor elk verlichtingsdoel de juiste systemen en technieken. Ook leveren wij energiezuinige spaarlampen en armaturen.

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl