Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Ons DNA, al 50 Jaar Elektrotechniek

In 1971 is door Jan Hendrik Eertink het familibedrijf Eertink Installatietechniek opgericht, dat gevestigd werd in Flevolands hoofdstad Lelystad. De beide zoons  Gerrit en Maarten traden al snel toe om de groeiende werkzaamheden aan te kunnen.

Het installatiewerk op elektrotechnisch vlak werd al snel uitgebreid met gasinstallaties voor tankstations, waarbij al veel arbeid werd gestoken in projectbouw, utiliteit en industriële elektro technische installaties. In 1994 werd met trots het certificaat “Erkend Waarborg Installateur” binnen gehaald.

In 1996 nam Maarten Eertink de taken van zijn vader over, waarin de jaren daarna opdrachten voor o.a. Libertel (tegenwoordig Vodafone) en DuitsTelecom werden binnengehaald. In 2001 trad Jan Hendrik, zoon van Maarten Eertink toe tot het bedrijf, waarbij heden ten dage ook zoon Marc werkzaam is.

Al bijna 50 jaar innoveren wij op elektro technische installatie werkzaamheden met oog voor detail, kwaliteit en waarborging van veiligheid. Wij nodigen u van harte uit om uw project toe te voegen aan onze Landelijke variërende portfolio.


Op de foto Jan Hendrik Eertink met zijn vrouw.

Ons eerste logo

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl