Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Data- en telecomnetwerk installatie

Data- en telecomnetwerken

Bereikbaarheid is uiteraard een grote must voor u of voor uw bedrijf. Een snel, betrouwbaar en overzichtelijk netwerk is alleen mogelijk als alle componenten voldoen aan alle normen en door ervaren monteurs gemonteerd en gecertificeerd gemeten wordt. Eertink Elektrotechniek heeft veel ervaring in het leveren en installeren van data netwerken en heeft al diversen bedrijven en kantoor verzamel gebouwen voorzien van een duidelijk en overzichtelijk nieuw data netwerk.

Het resultaat is een goed werkende data netwerk: overzichtelijk, gecertificeerd gemeten, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
Het resultaat is een perfect netwerk: overzichtelijk, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.
 
 

Datanetwerken

Eertink Elektrotechniek levert ,- installeert en verzorgd diversen datanetwerken voor zowel uw computernetwerk als voor uw telefoonsysteem, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld Cat 5e, Cat 6(a) Cat 7, FTP. Alle door ons geleverde / geïnstalleerde componenten en bekabelingen zijn gekeurd en gecertificeerd en worden na installatie door ons gemeten doormiddel van een gecertificeerde digitale meter. na oplevering ontvangt u van ons een revisie tekening.

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl