Binnenhavenweg 19 8211 AA Lelystad

Ledverlichting en energie besparing

De huidige economische tijd stimuleert bedrijven meer en meer te zoeken naar mogelijkheden om te kunnen besparen. Met name energieverbruik drukt een stempel op de vaste lasten en is daarmee een kostenpost waar nog winst kan worden behaald.

Niet voor het eerst adviseert Eertink  haar klanten over energiebesparende verlichting. De nieuwste vorm hiervan is LED dat zich kenmerkt door een laag energieverbruik, een lange levensduur, brede toepasbaarheid en een lichtopbrengst die vergelijkbaar is met de traditionele lichtbronnen.

Het vervangen van de huidige verlichting door LED-verlichting levert op de langere termijn een aanzienlijke besparing op. En de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden maken een investering in LED, zelfs in tijden van crisis, meer dan waard. U betaalt nooit meer dan u bespaart!
Wist u dat 40% van het energieverbruik uit uw bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Hier kunt u energie op besparen. Rekening houden met uw lampen is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee. Eertink bv Elektrotechniek helpt u met energiebesparing en duurzame energie.

Energie besparen? Zo doet u dat!

De mogelijkheden om te besparen op uw ver-lichting zijn eindeloos. Eertink bv Elektrotechniekhelpt u graag met het bieden van de beste energiebesparende oplossing voor bedrijfspand. Vooraf brengt onze energie-besparingsadviseur het huidige verbruik in kaart door monitoring. Zo kan de energie-besparingsadviseur van Eertink bv Elektrotechniek u van een onderbouwd duurzaam advies voorzien.

Enkele voorbeelden in energiebesparing

•    Energiezuinige (LED)lampen
•    Energiezuinige armaturen
•    Daglichtafhankelijke regeling
•    Aanwezigheidsdetectie

Actuele links

Contact Informatie

Adres
Binnenhavenweg 19
8211 AA Lelystad
Telefoon: 0320 - 228 112
E-mail info@eertinkbv.nl